Decât niste analfabeti. Cu contract


„Pestele de ca cap se impute” zice un vechi proverb romanesc. Analfabetismul de la nivelul de varf al clasei politice e molipsitor, dupa cum ne demonstreaza un articol aparut azi pe site-ul Capital.ro, care ne informeaza ca prestigioasele televiziuni Antena 1, generalista, respectiv Antena 3, de propaganda si degraba spalatoare de creiere nu vor mai putea fi receptionate la liber, ci va fi nevoie ca operatorii sa plateasca pentru ele. Grea pierdere pentru cetateni, care vor consuma „decât” ce vor dori sa plateasca operatorii de cablu.

„Antena 1 şi Antena 3 vor mai putea fi recepționate decât cu contract.”

Articolul din Capital

Daca si ziaristii au ajuns semi-analfabeti, ce ne mai miram de restul poporului, care-si vinde votul pe o promisiune mincinoasa si pe un piscot ?

Prestigiosul articol e semnat de dl. Daniel Bob. Sa fie vreo relatie intre domnia sa si celebrul Emil Bobu, demnitar comunist si membru al guvernului in ultimii ani ai lui Ceausescu? Sau poate e doar o asemanare de nume. Predestinata as zice.

Sau sa fie un act criminal, intentionat, diabolic, de discretitare a celor doua posturi de informare si/sau manipulare efectuat de mai sus mentionatul domn, care in cazul de fata este un erou al luptei impotriva spalarii creierelor? Nu stim. Istoria o va lamuri.

Cred ca si talentatul domn Vanghelie incepe sa devina invidios.

P.S. Un link la o reclama amuzanta la vopseaua Savana, care ataca problema aceasta problema de exprimare, devenita uzuala. Din pacate, publicul n-a gustat poanta, reclama a fost retrasa dupa aproximativ o saptamana de difuzare pe posturile TV. Decât atat. Sau dăcât, sa fie si mai clar.

Noapte buna, Romania.

 

 

Acest articol a fost publicat în Garantat Vanghelie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spune-ti părerea