Cântărit in Romania


Cu surpriza am aflat zilele trecute ca nici cartea nu mai e ce era odata. Nu doar in sensul ca suportul fizic a devenit depasit, acum purtandu-se formatul electronic, care se duce iremediabil dracului cand s-a stricat DVD-ul sau hard diskul extern pe care sunt stocate.

Daca tot suntem in era consumului dus la extrem, bazat pe cantitate, un magazin de tip cash & carry pe nume Metro s-a gandit sa aplice aceeasi regula si vanzarii de carti: vanzare la cantitate, masurata nu la bucata, ci la kilogram.

Fiindca oferta era tentanta ( cam 16 RON / kg – TVA inclus) am luat si eu 270 g de bestseller international din domeniul alimentatiei (la noi n-a reusit sa vanda nici macar primul tiraj in 3 ani, cu toate ca s-a vandut cadou la un saptamanal, disparut intre timp de pe piata) pe care o voi prezenta intr-un alt post, dupe ce o voi si termina de citit.

Grabiti-va si voi sa cumparati pana nu vor introduce conditionarea de tip pachet de 3 kg. Astept vemea in care cartea se va vinde la legatura sau la funie, dupa care cred ca ne vom linisti cu totii.

Despre Ovidiu

Un (in)formator de opinie https://consumatinromania.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în Societate de consum și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spune-ti părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s