Ponta: „nici dacă-i împuşti nu e suficient”


Aveti grija dragi romani pentru cine „girati” la referendum.

Va reamintesc ce declara in data de 25 aprilie 2012 Victor Ponta la adresa coalitiei de

foto: iubesctimisoara.ro

guvernamant de la acea data (PDL-UDMR), dupa scandalul pensiilor: „nici dacă-i împuşti nu e suficient„. Asta se intampla cu o zi inaintea caderii guvernului Ungureanu, cadere care i-a oferit sansa sa devina prim-ministru si intr-un stat membru al UE, unde pedeapsa cu moartea a fost abolita de mult. Mai multe detalii despre asta aici

Toate ziarele au scris despre asta atunci, dar stirea s-a uitat instantantaneu, ca a picat guverul in aceeasi zi. Un search pe Google releva multe articole, dupa cum ne arata link-ul urmator. Cautare Google dupa „nici daca-i impusti nu e suficient”

Acea declaratie capata noi valente acum, cand in seara de 13 iulie 2012 Ponta declara despre Basescu: la referendum „Basescu isi joaca viata si libertatea. Iar pentru el viata fara putere nu se poate„. Articolul intrgral aici, sau oriunde.

Zic una la Bruxeles despre cum vor indrepta incalcarile legilor din ultimele saptamani si alta declara in tara prin Antonescu: „Legile Romaniei se fac in Romania si nu se negociaza in alta parte / Se vorbeste in ultimele ore de cele 10 – 11 porunci pe care presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, le-ar fi dat premierului. Nu exista asa ceva, nu avem un document in sensul acesta”. Asta in timp ce Ponta confirma trimiterea documentului la Bruxeles.

Toate aceste declaratii si abuzurile savarsite nu fac decat sa scoata Romania din UE. Die Welt: UE ameninta Romania cu suspendarea dreptului de vot. Si  probabil asta e si intentia USL-ului. O tara nemonitorizata de lumea civilizata poate fi condusa dupa propriile legi, legi facute pentru a mentine puterea si justitia in mainile lor. O populatie saracita, indobitocita care sa nu se mai ridice multa vreme. O tara in care citatul lui Ponta din titlu poate deveni o realitate, precum se intampla in unele tari din fostul spatiul sovietic.

Inchei cu un citat din pastorul german Martin Niemöller, victimă a lagărelor naziste: „La început, i-au luat pe comunişti şi n-am spus nimic, fiindcă nu eram comunist. Apoi i-au luat pe sindicalişti, dar am tăcut, căci nu făceam parte din niciun sindicat. Pe urmă i-au luat pe evrei, dar eu nu eram evreu. I-au luat pe catolici, dar am tăcut din nou, căci eu eram protestant. Iar când au venit să mă ia şi pe mine, nu mai era nimeni în jur, ca să se ridice în apărarea mea.”

Eu la chestia asta mai am de comentat un singur lucru: Spre deosebire de Ponta, Hitler considera ca daca ii impusti pe oponenti e suficient.

Despre Ovidiu

Un (in)formator de opinie https://consumatinromania.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în Uniunea_Europeana, Viata la blog și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ponta: „nici dacă-i împuşti nu e suficient”

  1. Pingback: Bla, bla, bla. | Jurnal de fraieră

Spune-ti părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s