La fast food vin oamenii care doresc să mănânce sănătos?


Din categoria „Din ce sunt facuti cartofii prajiti de la McDonalds?” aflam din urmatorul articol din revista Capital ca la Subway (un nou lant american de fast food care poposeste si in Romania) vin oamenii care doresc sa manance sanatos. M-am uitat intens dupa indicatorul P (Publicitate) in dreptul articolului – nu l-am vazut.

Sa inteleg ca Subway se pozitioneaza ca cel mai light si mai naturist dintre lanturile de fast food? Asocierea fast food – sanatos/naturist e o contradictie in termeni. Totusi, avand in vedere ca Subway deschide primul magazin in Romania, sa ii uram succes.

După ani de zile în care s-a lăsat așteptat în România, lanțul Subway a ales tot bulevardul Titulescu pentru primul restaurant. Mai mult, a optat pentru celălalt capăt al bulevardului, unde se află competitorul său direct, Gregory’s, dar și peste drum de cel mai mare lanț de fast-food. „Când am ales acest loc, McDonald‘s nu era încă deschis vizavi. Oricum, pentru noi este mai important să ne aflăm în vecinătatea clienţilor potenţiali. N-are nicio importanţă apropierea de celelalte restaurante“, declară pentru Capital Rumen Radev, Subway development agent, menționând că clienții săi sunt, tinerii activi, concentrați asupra dezvoltării carierei, cu timp puțin pentru mese la restaurant.

Totuși, de ce Piața Victoriei? „Pentru că oamenii de afaceri şi corporatiştii ne cunosc brandul, deoarece călătoresc în străinătate. Sunt oameni activi, care doresc să mănânce şi să trăiască sănătos. Sunt foarte mulţi oameni de acest gen în zonă şi din această perspectivă ne-am dorit să deschidem un restaurant exact aici“, explică Radev. Însă vor reuși aceștia să aducă încasări reprezentative pentru lanțul american?

Restul articolului in Capital.

Despre Ovidiu

Un (in)formator de opinie https://consumatinromania.wordpress.com
Acest articol a fost publicat în Alimentatie, Fast Food și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spune-ti părerea